2008-12-26 - GRATTIS PAPPA! <3

Vill börja med att säga att vi har hållit på att flytta in i våran drömm lägenhet. Fick nycklarna idag. Älsklingen, hans vän, min vän och jag hjälpte till i flera timmar, sen efter det skjusade vi hem min vän. Tack för hjälpten, ses imorgon. Sen åkte Älsko och jag till MCD för lite mat. Ska bli mys att inreda sen i lägenheten. Vi ska ha en inflyttnings middag sen också. Ska bjuda alla. (Du är inte bjuden, ever! Känns skönt att säga det.) Vi ska snart hoppa in i sängen och mysa. Vi drack lite varm glögg förut också. Ska få jätte många gaderober i nya lägenheten. Älskling du är så snäll, hur kan vissa killar vara svin det fattar jag ej?! Nej nu ropar Älsklingen att han vill ha en puss, ska pussa ihjäl honom och bara vara överlycklig över att vi har varandra och att vi är äkta lyckliga.


2008-12-25

Julafton och idag var helt underbart. Var hos mormor igår med alla. Fick  massa packet, en bak-kokbok, skålar, en massa ljus, små stenar till, triss-lotter, dukar, en tomte, en äkta får päls och pengar. Var helt underbart. Av min Älskling fick jag en parfym, sex and the city the movie, en iphone och kläder. Av mig fick Älsklingen en t-shirt och en massa annant. Perfekt! Sen så ska jag få fond-tapet när vi åker till ikea. Mys! Ska välja några med blommor. Den ska vara bakom våran stora säng. Men det underbaraste av allt var att jag fick vara med min Älskling under julen. Vi gick ju på jul-mässa i kyrkan igår, var helt great att bara sitta där, medans Älsklingen höll om mig. Känner mig trygg i kroppen och själen nä jag är med honom. Älskar dig my love!
Nu ska vi värma lite chocklad och mysa oss ner under vårat stora täcke och bara se film efter film. Imorgon blir en lugn dag, blir att packa det sista, på måndag och stora tvåan here we come! Yes!
Min fina jul klänning, gillar inte att ha rött på mig så denna hade jag på mig, den kommer från MQ, ska ha den på nyår också, med mina fina nya skor till och min finaste päls kappa. (Bilder på kappan kommer.)

2008-12-23



Idag har vill alla varit i etuna och shoppa lite, var massor med folk, M hittade
knappt någon parkering. Men vi lyckades hitta några. Jag köpte två par skor,
två mössor, presenter till mamma och mormor, presenter till M´s föräldrar.
Efter etuna skulle vännen klippa sig stan, hon blev jätte fin, Isak du rockar!
Mötte upp en annan vän och pratade lite om vad som händer på torsdag.
Vi alla vill ut, men som det ser ut nu så blir det inge. Men det är iof bra, sparar
man dem pengarna. Just nu sitter M med sin vän hemma hos och och spelar
nått nytt tv spel som M köpte förut, fattar inget av det, haha. Men det är ju tanken.
Gillar att M och jag kan säga "våran lägenhet" känns tryggt på nått sätt. Känns
som man växer upp, växer upp med den man älskar mest i hela denna stora
och konstiga värld. Snart får vi våran nya lägenhet, det ska bli så skönt. Sen
så är det bara ca en och en halv månad kvar till min födelsedag. Det gör vardagen
mycket skönare. Man blir större. Ska köpa nya vita lakan till våran säng också
någon dag det kommer att bli så fint sen, fattas bara två st fina säng bord.
Ska nog laga lite mat snart, har bara ätit en macka idag och det är inte bra, man
ska äta regelbundet. Då funkar magen som den ska. Kör på det då kommer
ni inte att få probbe med den i framtiden. Imorgon är det julafton, M och jag ska
till mormor på dagen och äta en massa gott, på kvällen ska vi bara mysa och
ha våran egna första julafton tillsammans som ett äkta par. Nu ska jag mysa
vidare, ska packa lite och laga food. Blir nog snabb-makaroner med ägg.
Gott, gott! Ni får ha en underbar jul och nyår så hörs vi igen.

P.S
Funderar på varför vissa människor är så elaka och egostiska, min tanke är
att dom gillar att vara så. Att deras själ blir större då. Hm, något att tänka på.

D.S

2008-12-22



Vill se ut som Sienna Miller på julafton+nyår, ska bara hitta tjocka svarta strumpbyor,
sen ha jag den finaste klädseln.
Nu ska M och jag gå ut och gå en promenad, sen lägga oss sängen och se någon bra film?
Imorgon blir det tvättning och städning.

2008-12-20

Mary-Kate Olsen and Ashley Olsen, known around the world for their individual, unique style have emerged as two of our shared cultureas most influential women. In the pages of "Influence," Ashley and Mary-Kate take readers on a journey through their celebrated young lives, pausing to reflect on what has helped shape them into who they are today. "Influence" will be filled with never-before-seen photographs from Ashley and Mary-Kateas private collections, pages of original material by Ashley and Mary-Kate, and interviews with some of the most influential tastemakers in the world. Internationally famous photographer Rankin shot the cover image and many interior shots. The book is designed by renowned book-designer Rodrigo Corral and edited by fashion and arts writer Derek Blasberg. "Influence" has 4 major sections: Fashion, Environment, Art and Giving Back, as well as an introduction and conclusion. This category-breaking book will show that with an open mind and a little bit of curiosity, everyone can have INFLUENCE.

2008-12-19

Vilka vänner ställer upp för en i alla lägen?!

2008-12-19

Om ca en timme kommer M hem, då ska vi åka iväg och handla lite, bror ska också följa med. Han ville ha skjus till ÖoB.
Pratade nyss med min bror och han slutar klockan fyra, det blir perfekt för då kommer M hem och se drar vi. Ikväll ska M och jag se Wall:e och bara mysa. Sen blir det någon till film, en skräkis jag laddade ner förut. (Fy man får ju inte ladda ner.) Nu ska jag dricka upp min hasselnöts latte och kila vidare. Ha en bra fredag plus helg.
Jag var med i Frida tidning förut. Var helt underbart. Dem bara tog mig. Behövde inte söka eller nått, enbart hade dem sett bild på mig. Hur skoj är inte det? Jo lite om jag får säga det själv.


2008-12-18



11 dagar kvar.

2008-12-14


Ska köpa deras bok, fast eg ska jag önska mig den av M i julklapp, blir ju
perfekt. Vad ska ni göra idag? Hoppas alla har sovit bra.
Fick magknip inatt, mindre skönt, fick nästan åka till akuten, men min finaste
Älskling hjälpte mig massor. Älskar dig, du är den finaste killen en tjej kan
önska sig. Fattar fortf inte hur vissa killar kan säga till tjejen:
"tis och fre då kan jag vara med dig inte dem andra dagarna"
eller det kanske inte låter exakt så, men i stil med de.

2008-12-13

M och hans syster och syster dotter och jag var på Lucia grej i våran kyrka förut, det var mycket trevligt. Min vän är ju med där, tyckte du var extremt duktig idag, E. Du måste vara med oss på nyår.
Ville bara säga att min hosta håller i sig. Vill inte mer. Det enda positiva är att vännen kommer till Strängnäs snart, då ska vi alla fika och ha det mys. Mer än bara en gång. Det kör jag på. Bli formodligen en bio på Heron City med alla. Det kallar jag mys. Vi håller på att laga ugns-kyckling med ugns-klyft-potatis till imorgon, lunch. För vi har nestämmt oss för att sova till tolv eller ett. Vad säger ni om det?
Snart ska vi krypa ner i sängen och se en skräkis-film som jag laddade ner igår. Den fick fem på imdb.com
Det verkar vara bra. Eller a den verkar vara b, men det gör inge. Bara att ligga nära M gör att vilken film vi än ser på duger. Kalla mig knas, men så är det. Vad ka ni göra på nyår? Ut och äta kanske? Eller bara laga middag hemma?
Tell me. Nu till min serie och efter det pussar, kramar och en b film.

2008-12-11

Vill bara säga att jag älskar min finaste pojke Matias. 19 månader mellas oss snart.
Snart 2 år mellan oss. Det har gått super fort. Vi har hunnit varit i Thailand, Finland, förlovat oss, flyttat ihop, och allt känns helt underbart, denna kille vill jag leva med. Han behandlar mig med respekt.
Fattar inte hur vissa killar kan behandla sina tjejer så som dem gör. Under nästa år eller året efter det ska vi ner till Sicilien oh hälsa på min släkt, bila ner gör vi nog, då kan vi bo hos min farbor i norra Italien som äger ett Hilton hotel där. Älskar min farbor som bor där han är underbar. Han sa jämt till mig när jag var liten att kan kände en tjej som stavade sitt namn med tre M, alltså "Emmma" hihi, han är great, då kommer vi få bo gratis hos honom och hyra mopeder. Innan Italien ska vi hälsa på min faster Pina som bor i Tyskland och mina underbara kusiner, saknar Valentina massor, va jätte länge sen vi sågs och dansade till Shakira, haha! Gillar faktiskt roadtrips, fast då ska man åka bil så man kan stanna vart man vill. Det är det roligaste.
Snart kommer min finaste hem, då blir det kvälls macka och mys. Imorgon ska vi bara ta det lugnt och mysa och se filmer hela kvällen + helgen. Vi ska packa en hel del också för vi flyttar ju som sagt den 29 december, ska bli så skönt med vårat egna sovrum. Vi ska mysa till det så mycket. Bara en sak som fattas till det rummet är min tv dosa till min tv som vi ska ha i våran sovrum, det har försvunnit. Men den dyker väl upp sen.
Nu ska jag torka håret och lägga mig i sängen och fortsätta se på serien "30 Rock" så jäkla bra serie, rolig och helt great.

2008-12-11

Fick nyss ett extremt gulligt sms från min M:

~Bejb~
11-dec-2008 16:49


Är på väg hem nu. Så
du vet.

Älskar dig emma :*


Ska börja med middagen nu, blir hem lagade köttbullar, stekt gul lök, brun sås, potatis och lingon.

2008-12-11

Hostar fortfarande som aldrig förr. Gillar det verkligen inte. Hatar det. Men jag ler lite då och då av att M och jag drar på en välbehövlig kryssning den 19 till 20 dec. Samt att vi flyttar om ca 18 dagar. Då gör det inte så där jätte mycket att man hostar upp en lunga eller två. Kollar ut och ser att det har kommit ytterst lite snö på backen, men det gör inget för jag ler åt det lilla. Ska snart ner på stan och köpa en sisodär 100 pappes-påsar till och börja tömma köket på grejer.

-------------------------------------------------------------------------------
"dagens saker i love"
Noskapin, hosmedicin
Riskakor
Flytten till 2:an

----------------------------------------------------------------------------------

2008-12-10

Jag börjar bli sjuk. Mindre skoj är det att varje gång jag hostar känns det som om mina lungor ska pluppa ut. Inge skoj.
M kom nyss med sitt huvud hit och ville se vad skriver men icke sa nicke det får han inte. Haha, älskar honom massor. Snart 19 månader mellan oss. Kan verkligen inte bli bättre. Inge bråk inge tjafs har det varit mellan oss. Heaven. Vilade från 20 till 22 så kommer nog inte gå och lägga mig på ett tag. Ska fortsätta se på Friends, är på säsong fem. Har sett alla avsnitt ca 100 gg, men hey va spelar det för roll?

2008-12-10

Idag blev det en fika med vännerna. Mysigt. Vi alla tog en latte. Vi givk in en sväng på Röda Korset också där jag hittade en halsduk, doft-ljus, ljus-hållare, och blåa funger vantar. Mycket finaköp. Allt gick under 10 kr. Just nu sitter jag och dricker te, sjukt ont i halsen. Visste att min kära hals skulle örja strejka nu när vinterna halvt är kommen. Varför? Men det är alltid gott med lite te emellanåt. Dricker ju vanligtvis annars latte. Är alltid öppen för ändringar. För er som inte vet så flyttar M och jag till våran tvåa om ca 19 dagar. Jag kallar det för "drömm lägenheten" Ska bli skönt att få mer garderober, har ju bara en nu. Och den ordningen som är i den kan man spy på. Så fina "bal" klänningar som jag bar har släng in där som en hår-boll, det är en hemsk syn. Så när ni kommer hem till oss, hoppa över att kolla i min garderob om ni inte vill börja gråta och falla i foster-ställning. Jag säger det bara. Ett litet tips.

--------------------------------------------
"dagens saker i love"
Mitt nya goda te
Min fake päls, endast 250:-


--------------------------------------------

2008-12-09

Hej!
Detta är min nya blogg.
Ska sova snart, lägga mig brevid M och mysa lite. Men imorgon kommer de en "dagens saker i love"


Kram

RSS 2.0