2009-12-31

Sitter med en jordgubbs cider i handen och väntar tills vi ska gå och äta thai/kina nyårs middag, kommer bli jätte gott. Sen blir det hem till oss och öppna skumpan, köpte oss en Moet här om dagen, ska bli så gott!


Va ska ni andra göra på nyår? Vara med familjen, vänner killen/tjejen? :)Nu ska jag ta en klunck av den goa cidern och bara njuta, för jag vet att 2010 kommer bli en jätte bra år. Massa nya utflykter, nya jobb, ja mycket nytt. Jo har ni gjort era nyårs löften än? Kanske redan är klara.


Ha en underbar nyårs afton så hörs vi år 2010, kramkram

2009-12-31


2009-12-29

Då är det nyår på torsdag, kommer bli skit skoj, sen är det 2010, det kommer bli ett underbart år med Bejb, då blir det vårat 3e år. Älskar honom massor. Han är bäst.


Haha, just det ni måste ha blivit påverkade av det jag skrev, eller hur?! ;)

2009-12-27

Hello!

Hur är de med er? :)

Vi håller på att tvätta alla våra mattor och förut gjorde vi ischoklad, mums.


Funderar på att åka till Sthlm någon dag och shoppa, men jag vet inte, allt kommer nog vara utplockat. Synd men så är det alltid när det är mellan-dags-rea. Har ni hittat något snyggt?


Nu ska jag kolla om ischokladen är klara. Kramkram

2009-12-08

Hejhej, har inte skrivit på ett tag, vet inte varför, hehe.

Ska börja skriva lite mer inlägg om dagarna.Snart kommer Bejb hem, då blir det ugnspannkaka :)


Ikväll ska vi se filmen vi har börjat se på och mysa :)


Kramkram

2009-12-02

Hej alla!

Vill bara börja med och säga att det är sk*t kallt ute, ca 5 minus. Va har ni för er idag? Jag fikade med mor föurt, mycket trevligt. Älskar min mamma, du är bäst!Ska börja städa strax, blir nog dammsuga och moppa golven. Om jag hinner innan middagen ska jag fixa lite i mina garderober och klädstängera, ser så rörigt ut, haha.
Hoppas ni andra har varit ute och kännt på den friska vinter luften, för om man inte är 100 % vaken så blir man verkligen det :)


Nu ska jag vidare, vidare mot köket och kolla vad man kan laga till middag, jo just det ikv blir det nog träning.
Jo en sak till, var ju på stan förut för jag skulle kolla ifall det fanns någon affär som hade den ultimata party blåsan, men jag ångrade mig i sista sekund, för jag tar nog på mig min Karl Lagerfelt klänning med mitt nya tunga nit-skärp :) Det är verkligen tungt, haha.Nu säger jag kram så hörs vi.

2009-12-01

Är det någon som såg jul kalendern imorse? =)
Kram Emma

RSS 2.0